Türkiye’de en çok oynanan oyunlar (10)

Yazılar geri dön
Türkiye'de en çok oynanan

Türkiye’de en çok oynanan oyunlar (10)

Türkiye’de en çok oynanan oyunlar genellikle dünya genelinde popüler olan oyunlarla benzerlik gösterir. Ayrıca Türk oyuncuların tercihleri de belirli bir dönemde değişebilir. Ancak bazı oyunlar Türkiye’de uzun süredir popülerliğini korumaktadır. İşte Türkiye’de en çok oynanan oyunlar listesi:

1 ) PUBG: PUBG, Türkiye’de son birkaç yıldır en popüler oyunlardan biridir. Oyuncuların hayatta kalmaya çalıştığı bir battle royale oyunudur.

img og pubg

2) League of Legends: League of Legends, dünya genelinde popüler olan bir MOBA (çevrimiçi çok oyunculu savaş arenası) oyunudur. Türkiye’de de uzun yıllardır popülerliğini korumaktadır.

lol0127141280jpg dc3acc 160w

3) CS:GO: Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), dünya genelinde popüler olan bir FPS (birinci şahıs nişancı) oyunudur. Türkiye’de de birçok oyuncu tarafından sıklıkla oynanmaktadır.

CSGO Olumsuzluk Kodu

4) Fortnite: Fortnite, dünya genelinde popüler olan bir battle royale oyunudur. Türkiye’de de son yıllarda popülerliği artmıştır.

c4 s2 battle pass 1920x1080 603842488c24

5)Mobile Legends: Bang Bang: Mobile Legends, League of Legends gibi bir MOBA oyunudur, ancak mobil cihazlar için tasarlanmıştır. Türkiye’de son yıllarda popülerliği artmaktadır.

mobile legends wallpaper 6

6)Valorant: Valorant, FPS oyunlarına ilgi duyan oyuncular arasında son zamanlarda popüler hale gelmiştir. Türkiye’de de birçok oyuncu tarafından oynanmaktadır.

Valorant series

7)FIFA: FIFA, futbol oyunlarına ilgi duyan oyuncular arasında son yıllarda popülerliğini korumaktadır. Türkiye’de de birçok oyuncu tarafından oynanmaktadır.

11214bbe 412c 45b0 b0fb 1d93bd38ec42

8)Among Us: Among Us, dünya genelinde popüler olan bir çok oyunculu oyunudur. Türkiye’de de son zamanlarda öne çıkan oyunlar listesine girmiştir.

amoguslandscape 2560x1440 2c59395f3208

9)Minecraft: Minecraft, dünya genelinde popüler olan bir sandbox (açık dünya) oyunudur. Türkiye’de de uzun yıllardır birçok oyuncu tarafından oynanmaktadır.

 

10) World of Warcraft: World of Warcraft, MMORPG (masaüstü rol yapma oyunu) türünde bir oyun olup, uzun yıllardır dünya genelinde popülerliğini korumaktadır. Türkiye’de de birçok oyuncu tarafından oynanmaktadır.

KuFlan1EiSzWIb X GvL23PK9zBZK7GGJV6XDRCEQlQ

Bu listedeki oyunlar Türkiye’de en çok oynanan oyunlar arasındadır, ancak bu listedeki oyunlar dışında da birçok oyun Türkiye’de popülerdir.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yazılar geri dön